Prijzen

Voor coaching en voetreflextherapie hanteer ik een prijs van €37,50 per sessie.

Een voetreflexbehandeling met vooraf en naderhand een gesprek duurt een uur tot 75 minuten.
Een regressiesessie duurt twee tot tweeënhalf uur en kost €75.
Een vitaliteitsmassage duurt anderhalf uur en kost €55,-

De eerste afspraak voor een voetreflex behandelingstraject duurt ook ongeveer 75 minuten, omdat ik graag uitgebreid het anamneseformulier met je bespreek. Op basis van deze anamnese (die je vooraf thuis kunt invullen) maak ik daarna een behandelplan. De kosten voor dit eerste gesprek zijn gewoon €37,50 en een goede manier om kennis te maken met mij en mijn behandelmethoden. Tijdens deze eerste afspraak, ontvang je ook een voetreflexbehandeling.

Je kunt het geld voor de behandeling contant meenemen of vooraf overmaken. Er kan in de praktijk niet gepind worden.

Mindfulness

Lessen mindfulness
Losse les: €8,50 
Kaart voor 8 lessen: €60,- 

De eerste mindfulnessles kun je gratis komen kennismaken. Momenteel worden er geen lessen gegeven.

Korting behandeltraject
Wil je een behandeltraject volgen, dan kun je kiezen voor losse behandelingen à €37,50 of kiezen voor een behandeltraject van zes behandelingen voor €200, zodat je in totaal €25 korting krijgt. Dit kun je op elk gewenst moment inzetten en blijft een half jaar geldig. Een behandeltraject dient vooraf betaald te worden en geldt niet met terugwerkende kracht.

Image

Vergoeding?
Omdat ik bewust niet aangesloten ben bij een beroepsvereniging worden de behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraars. Ik kies daarvoor omdat ik alle kennis en vaardigheden die ik op heb gedaan wil inzetten op een manier die past bij mij en bij de cliënt en niet alleen de opleiding die de beroepsvereniging geaccrediteerd heeft. Daarom houd ik mijn prijzen laag, zodat de behandelingen betaalbaar blijven.
Wel voldoe ik vanzelfsprekend aan de wet WKKGZ, heb ik een NIBIG-lidmaatschapsnummer (527407) en ben ik via Quasir aangesloten bij de Geschillencommissie Stichting Zorggeschil. Ook voldoe ik aan de eisen voor bij- en nascholing en intervisie met collega's.