Plannen maken in het vroege voorjaar

Onder de dikke laag sneeuw die buiten ligt, sluimert het nieuwe leven. Vandaag begint de prelente, een mooi moment om nieuwe plannen en ideeën vorm te geven.

Vroeger hield men rond deze tijd ploeg- en zaaifeesten in de hoop op een goede oogst later in het jaar. Hoewel de meesten van ons geen land meer hebben om te bewerken, is dit wel een mooi moment om je ideeën en wensen te zaaien. Door nu in beweging te komen, pluk je daar later in het jaar de vruchten van.

Misschien heb je met oudjaar goede voornemens uitgesproken waar je nog niet mee bent gestart of wil je deze plannen bijstellen? Of misschien had je geen goede voornemens, maar wel sluimerende wensen waarvan je niet precies weet wat je ermee wil. Neem dit weekend dan eens de tijd om hierbij stil te staan. Welke kant wil je op? Wat zou je graag nog willen bereiken? Je hoeft niet meteen een kant-en-klaar plan te hebben, alleen al het uitspreken van je wensen en ideeën is al een goed begin.

Wanneer je merkt dat oude patronen je tegenhouden of je merkt dat je vastloopt in je leven, plan dan eens een afspraak in via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.